Afișez toate cele 6 rezultate

Suntem compania potrivita la momentul potrivit si un partener de afaceri cu viziune care iti pune la dispozitie un catalog de produse si servicii de inalta calitate, respectand mediul inconjurator si nevoile clientilor nostri. Fosele septice tricamerale reprezinta cea mai eficienta solutie pentru a asigura un confort optim in locuinta in zonele limitrofe unde nu este posibila racordarea la un sistem public de deversare a apelor uzate menajere.

Fiecare client beneficiaza de produse si servicii de inalta calitate care raspund nevoilor si oferim de fiecare data solutii cat mai eficiente indiferent de complexitatea pe care o presupune proiectul. Alegand produsele noastre te vei putea baza pe o echipa de profesionisti care comunica in permanenta cu clientul pentru a asigura servicii ireprosabile si solutii optime prin care deversarea apelor uzate sa se realizeze in cel mai scurt timp posibil.

Toate produsele noastre sunt selectate riguros astfel incat clientii nostri sa beneficieze de calitate la preturi avantajoase pe piata de profil. In functie de tipul de lucrare necesar a fi realizat alege modelul de fose septice din catalogul nostru de produse si comanda chiar acum. Noi te vom sprijini cu consultanta specializata si servicii de inalta calitate pentru o lucrare ireprosabila.

Accesorii fose septice

Bioactivator Fose Septice (650 g)

100,00 lei TVA Inclus si Transport Gratuit

Accesorii fose septice

Kit Montaj Fose Septice

300,00 lei TVA Inclus si Transport Gratuit
2.000,00 lei TVA Inclus si Transport Gratuit
-6%
4.500,00 lei TVA Inclus si Transport Gratuit
3.000,00 lei TVA Inclus si Transport Gratuit
-5%
5.500,00 lei TVA Inclus si Transport Gratuit