Intrebari frecvente

Pentru ca ne dorim sa oferim o experienta cat mai placuta clientilor nostri, ne dorim sa eficientizam comunicarea cat mai mult. In acest scop, am creat aceasta sectiune cu cele mai frecvente intrebari ale clientilor nostri pentru a te putea informa corespunzator. Daca in aceasta sectiune nu se regaseste intrebarea pe care doresti sa ne-o adresezi atunci suntem bucurosi sa iti oferim raspunsurile imediat ce ne contactezi.

Compania noastra colaboreaza cu profesionisti cu experienta care asigura un montaj eficient al foselor septice, fiind pregatite pentru functionare chiar in aceeasi zi. Etapele de montaj sunt respectate cu strictete astfel incat clientii nostri sa beneficieze de servicii de calitate.

 

Fosele septice tricamerale sunt fabricate din polietilena PE care prezinta o rezistenta sporita si o flexibilitate optima. Cele trei camere ale fosei septice comunica intre ele eficient pentru a asigura o evacuare cat mai buna a apei uzate menajere. Toate produsele noastre sunt selectate atent si in catalogul nostru de produse ajung numai acele produse care se ridica la nivelul asteptarilor.

 

Nu. O lucrare realizata corespunzator nu va crea neplaceri in timp. Fosa septica nu este vizibila dupa montaj si nu are miros.

 

In functie de solutia aleasa, termenul de vidanjare este de 24 – 30 de luni pentru a putea asigura o functionare corecta si evacuarea optima a apei uzate menajere.

 

Tot pentru functionarea corecta a fosei septice este necesar sa se adauge bioactivatori o data la doua luni, cate 6 plicuri. Dupa montajul fosei septice bioactivatorii necesari sunt asigurati de noi insa, pentru urmatoarele aplicari acestea trebuie achizitionate din magazinul nostru online sau din orice alta locatie unde se comercializeaza astfel de produse.

 

In momentul in care se realizeaza o astfel de lucrare nu mai este necesara nici o aprobare sau vreun aviz suplimentar. Toate produsele noastre sunt marcate CE ceea ce inseamna ca pot sa fie utilizate si montate in intreg spatiul european.