Returnare si garantie

Pentru plangeri sau reclamatii va rugam sa ne scrieti la zigmund.romania@gmail.com.ro sau sa ne sunati la 0768 724 724.

Garantie

ZIGMUND INTERNATIONAL S.R.L., cu sediul social în mun. Bucuresti, B-dul Iuliu Maniu, nr. 154 -156, bl. 36, sc. B, et. 1, ap. 45, sector 6, acordă garanție conform normelor legale (Legea nr. 449 din 2003 – privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora, cu modificările și completările ulterioare) si normelor interne ale societății.

Modalitatea de acordare a garanției constă în: reparare sau înlocuire.

Garanția se acordă după cum urmează:
– Fose septice, stații de epurare, separatoare ulei, separatoare grăsimi, rezervoare pentru lichide: 30 ani la coroziune în sol;
– Pompe electrice: 1 an.

Toate reparațiile se efectuează la ZIGMUND INTERNATIONAL S.R.L., București, sector 6, Bld. Iuliu Maniu, nr. 154-156, bl. 36, sc. B, etaj 1 ap.45. Pentru garanție trebuie prezentate următoarele documente în original: Factura fiscală, Certificatul de garanție.

NU se acordă garanție pentru:
– Defectele cauzate de utilizarea necorespunzătore, nerespectarea instrucțiunilor de montaj, exploatare și întreținere, din manualul tehnic al produsului;
– Pierderea sau deteriorarea facturii fiscale și certificatului de garanție;
– Defectele cauzate de fenomene meteorologice extreme (instabilitate atmosferică, inundații, ploi abundente, grindină, pânză freatică ridicată, formă solidă de precipitație/nămeți de zăpadă) care nu țin de natura fabricației produsului și/sau a sistemului de drenaj colmatat.

Constatarea defectelor, a naturii și cauzelor acestora, va fi făcută de reprezentantul furnizorului, la sediul clientului, unde a fost instalat produsul, în termen de maxim 7 zile calendaristice de la data la care clientul a adus la cunoștința furnizorului defectul produsului.